NOS Voetbal

PSV haalt opgelucht adem: knieproblemen topaankoop Lang vallen mee

PSV-aankoop Noa Lang werd maandag tijdens zijn eerste training in Eindhoven met knieproblemen van het veld gedragen. Na navraag meldt de club dat de schade meevalt.

Na de gebruikelijke checks en tests is de Oranje-international vandaag alweer terug op het trainingsveld om individueel aan de slag te gaan. Donderdag begint het trainingskamp van PSV in Oostenrijk. Normaal gesproken haakt Lang daar weer aan bij de rest van de ploeg.

Lang werd voor elf à twaalf miljoen euro overgenomen van Club Brugge. Na trainer Peter Bosz en spits Ricardo Pepi was hij de volgende grote zomeraanwinst van PSV.

Afgelopen weekend verloor PSV zijn eerste oefenduel richting het nieuwe seizoen met 2-1 van het Belgische Sint-Truiden. Onder anderen Luuk de Jong (nog niet wedstrijdfit), Xavi Simons (langere vakantie) en Lang ontbraken nog.

Competitiestart

De eerste officiële wedstrijd van PSV is op 4 augustus de Johan Cruijff Schaal tegen landskampioen Feyenoord. Op 12 augustus spelen de Eindhovenaren hun eerste eredivisieduel, thuis tegen FC Utrecht.

Bosz-machine moet nog op gang komen bij PSV: 'Speelwijze inslijpen'

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl