Adrien Rabiot (l) en Pierre Kalulu (r)
NOS Voetbal

Juventus wint ook niet van AC Milan en staat achttiende in Serie A

Juventus heeft ook de vierde wedstrijd van het seizoen in de Serie A niet winnend afgesloten. Het werd in Turijn 1-1 tegen AC Milan. Pas voor de vierde keer in de historie slaagt Juve er niet in een zege te boeken in de eerste vier duels. Het gebeurde ook in de seizoenen 1942/1943, 1955/1956 en 1961/62.

Juventus, met Matthijs de Ligt voor de tweede opeenvolgende Serie A-wedstrijd op de bank, kende een droomstart. Álvaro Morata stiftte de bal na vier minuten binnen na een lange sprint vanaf eigen helft.

Álvaro Morata juicht na de vroege openingsgoal

Milan werd gaandeweg wanhopig. Het wist geen bres te slaan in de Juventus-muur en zag de koppositie in de Serie A uit beeld verdwijnen.

Juve was met Paulo Dybala en Morata zo nu en dan gevaarlijk, maar kon de marge niet opkrikken. Ante Rebic redde met een kopbal uit een corner Milan, dat nu op gelijke hoogte komt met koploper Inter. Juventus staat nu achttiende.

Kijk hieronder naar de stand in de Serie A. Maandag wordt Udinese - Napoli nog gespeeld. De overige teams hebben vier wedstrijden gespeeld.

Stand Serie A speelronde 4

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl