Sergio Ramos poseert met het shirt van PSG
NOS Voetbal

Na zestien jaar Real Madrid kiest Sergio Ramos voor Paris Saint-Germain

Na zestien jaar het shirt van Real Madrid gedragen te hebben, speelt Sergio Ramos aankomend seizoen bij Paris Saint-Germain. De Franse topclub neemt de verdediger transfervrij over van de Spanjaarden.

De 35-jarige Ramos tekent een contract voor twee seizoenen in de Franse hoofdstad.

Ramos verruilde in 2005 Sevilla voor Real Madrid. Voor de Koninklijke speelde hij 671 officiële wedstrijden en won hij onder andere vier keer de Champions League en vijf landstitels. De Madrilenen onderhandelden lang met Ramos over een nieuw contract, maar de aanvoerder kwam er uiteindelijk niet uit met de club. Hij nam emotioneel afscheid.

Clubicoon Ramos praat over vertrek bij Real Madrid en schiet dan vol

Ramos, recordinternational van Spanje, is de derde grote versterking van Paris Saint-Germain voor het nieuwe seizoen, na Georginio Wijnaldum en Achraf Hakimi. De club maakt ook werk van de komst van doelman Gianluigi Donnarumma van AC Milan.

Tweede plaats

PSG eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Ligue 1 en verloor in halve finales van de Champions League van Manchester City. De Franse topclub heeft, met de Qatarese investeringen, al jaren de droom om de Champions League te winnen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl