David Neres blijft bij Ajax
NOS Voetbal

Neres blijft bij Ajax en tekent bij tot 2023

David Neres is ook komend seizoen te bewonderen in het rood en wit van Ajax. De Braziliaan tekende woensdag een verbeterd contract, dat bovendien met één jaar is verlengd. Hij ligt nu tot medio 2023 vast.

Neres werd deze zomer in verband gebracht met een fraaie transfer. De 22-jarige aanvaller maakte afgelopen seizoen indruk in Amsterdam en dwong onder meer een plekje in de Braziliaanse nationale ploeg af, iets dat ook de grote clubs niet is ontgaan.

Neres is na Dusan Tadic, Nicolás Tagliafico, André Onana en Noussair Mazraoui de vijfde Ajacied die ondanks interesse van andere clubs verlengt in Amsterdam.

Neres speelt sinds begin 2017 bij Ajax, dat hem destijds voor 12 miljoen euro overnam van São Paulo. Afgelopen winter leek hij op weg naar de Chinese Super League. Neres wilde graag een transfer maken, maar Ajax hield hem in Amsterdam.

In 101 officiële wedstrijden in Ajax 1 scoorde Neres 29 keer. Afgelopen seizoen won de dribbelaar met Ajax de landstitel en KNVB-beker, begin dit seizoen kwam daar de Johan Cruijff Schaal bij.

Neres in actie in de topper tegen PSV

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl