De politie doet onderzoek
NOS Nieuws

Dode man Wilnis was stalker van doodgeschoten vrouw Mijdrecht

De vrouw die gisteravond in Mijdrecht is doodgeschoten, heeft eerder aangifte gedaan van stalking tegen de man die vanochtend in het naburige Wilnis dood werd gevonden. De politie onderzoekt of de man betrokken is bij de dood van de vrouw.

Het lichaam van 54-jarige man uit Zegveld werd vanochtend vroeg in de berm gevonden. Volgens de politie heeft hij zelf een einde aan zijn leven gemaakt. De politie gaat na of zijn daad iets te maken heeft met de dood van de vrouw.

De vrouw werd gisteravond in een huis in Mijdrecht doodgeschoten. Volgens ooggetuigen verliet een gewonde man het huis na de schietpartij. Of dit de vandaag aangetroffen man uit Zegveld is, is niet bekend.

Relatie

Buurtbewoners zeggen tegen RTV Utrecht dat de vrouw een relatie had met de man die haar stalkte. De burgemeester van gemeente De Ronde Venen start een onderzoek naar de achtergrond van de doodgeschoten vrouw.

"Ik vind het onder mijn verantwoordelijkheid vallen om te onderzoeken in welke mate er bemoeienis is geweest van instanties, hulpverlening en overheid op het betreffende adres en de betreffende mensen", aldus burgemeester Maarten Divendal.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl