Lieke Martens
NOS Voetbal

De sport van maandag bij de NOS

Morgenavond kunnen de Nederlandse voetbalsters zich plaatsen voor het WK van volgend jaar in Frankrijk. De vrouwen staan na de 3-0 thuiszege op Zwitserland op de drempel van het eindtoernooi. In de return moet de laatste stap worden gezet.

Hoe de voorbereiding op het duel in Schaffhausen verloopt, is te zien in het Sportjournaal (18.45 uur, NPO 1) en in Nieuwsuur (22.40 uur, NPO 2).

Nations League

Ook het Oranje van bondscoach Ronald Koeman staat voor een interlandperiode. Vrijdag en maandag wordt in het kader van de Nations League gevoetbald tegen respectievelijk Frankrijk (vrijdag in Rotterdam) en Duitsland (volgende week maandag in Gelsenkirchen).

Koeman geeft om 16.15 uur een persconferentie. Die is rechtstreeks te volgen via NOS.nl en in de NOS-app. In het Sportjournaal en Nieuwsuur is een verslag te zien.

Bondscoach Ronald Koeman

Beide Oranjes komen uiteraard ook uitgebreid aan bod in Langs de Lijn En Omstreken, dat om 20.30 uur begint op NPO Radio 1.

Sportforum

Daarin is vanaf 21.30 uur ruimte voor het Sportforum, met vandaag als gasten shorttrackcommentator Joris van den Berg, Volkskrant-journalist John Volkers en Pieter Zwart, een van de hoofdredacteuren bij VI. Zij zullen het laatste sportnieuws bespreken.

De uitzendingen van maandag 12 november

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
16.15 uur Persconferentie Ronald Koeman NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl