Epke Zonderland
NOS Sport

De sport van donderdag bij de NOS

Een stijlvol en mooi sportevenement gaat vandaag van start in Doha: de WK turnen. En vanzelfsprekend is het wereldkampioenschap via alle NOS-kanalen te volgen.

Op de eerste dag is het de beurt aan de mannen. De Nederlanders komen in actie in de kwalificatieronde. Dat zijn Michel Bletterman, Bart Deurloo, Bram Louwije, Frank Rijken, Casimir Schmidt en Bram Verhofstad in actie. Ook is het de beurt aan Epke Zonderland.

Wij hebben ruimschoots aandacht voor de WK turnen in de NOS-app, op NOS.nl, in het Sportjournaal (18.45 uur) en in Langs de Lijn En Omstreken (20.30 uur).

Tom Dumoulin als nummer twee op het podium, naast Thomas en Froome

Het is ook de dag om alweer vooruit te blikken op de Tour de France van 2019. Die start op 6 juli in Brussel met een vlakke rit, maar hoe ziet de Ronde van Frankrijk er verder uit? Dat wordt vandaag in Parijs bekendgemaakt.

In het Sportjournaal, Nieuwsuur en Langs de Lijn En Omstreken wordt de route onder loep genomen.

Unicum handbalmannen?

De Nederlandse handballers willen zich voor het eerst in de historie plaatsen voor het EK. De eerste stap kan vanavond worden gezet in Sittard. Om 19.30 uur neemt Oranje het daar in de eerste kwalificatiewedstrijd op tegen Estland.

Het duel is te volgen via flitsen in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1.

Uitzendingen donderdag 25 oktober

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl