Luciano Narsingh en Phillip Cocu
NOS Voetbal

Cocu ziet Narsingh doen wat Depay deed

PSV-trainer Phillip Cocu is erg blij dat juist Luciano Narsingh de Eindhovenaren met twee goals een 2-0 zege op FC Groningen heeft bezorgd. Cocu wil dat de man van de assists niet blijft teren op zijn voorzetten.

"Ik heb bij de groep aangegeven dat als je het aantal doelpunten van Memphis Depay en Georginio Wijnaldum inlevert, er andere spelers zullen moeten opstaan om ons doelpuntenaantal te verhogen", zegt Cocu.

Depay scoorde vorig seizoen 22 keer en Wijnaldum 14 keer. Cocu: "We kunnen niet op een of twee spelers afgaan. Het zal van meerdere spelers moeten komen en daar is Narsingh er een van."

'Ook Narsingh kan productiviteit Depay opvangen'

Scoringsdrang

Narsingh zelf denkt niet dat het vertrek van Depay de oorzaak is van zijn plotselinge scoringsdrang. "Nee, ik denk dat ik vorig jaar ook veel kansen kreeg, maar toen gingen ze er niet in. Nu heb ik al twee goals, hopelijk houd ik dit vast."

Maar eigenlijk is Narsingh, die vorig jaar zes keer scoorde, dus geen doelpuntenmaker. "Ik train er hard voor, want ik wil het wel. Daarom sta ik ook voorin. Maar ik weet dat ik eigenlijk de man van de assist ben."

Narsingh: eigenlijk ben ik geen doelpuntenmaker

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl