NOS NieuwsAangepast

Feyenoordspelers op luchthaven onthaald door beperkte groep supporters

Spelers Feyenoord terug in Rotterdam, onthaald door beperkt aantal fans

Op Rotterdam The Hague Airport zijn de spelers van Feyenoord die vanmiddag terugkeerden vanuit Albanië verwelkomd door een beperkte groep supporters. Van grote drukte was geen sprake. Eerder vandaag werd opgeroepen om niet naar de luchthaven te komen om de voetballers te onthalen vanwege de drukte op het vliegveld.

Gisteren verloor Feyenoord in de Albanese hoofdstad Tirana de finale van de Conference League tegen AS Roma.

Vanwege Hemelvaart is het drukker dan normaal op Rotterdam The Hague Airport. Ook komen er nog vluchten aan met voetbalfans die in Tirana waren. "Er staan vandaag 64 vluchten gepland, waar dat er normaal 55 tot 60 zijn. Dat betekent zo'n 1000 extra passagiers. Kom daarom alleen naar de luchthaven als je passagier bent", zei een woordvoerder van het vliegveld. Vanwege de aankomst van de spelers werden extra beveiligingsmedewerkers en marechaussee ingezet.

Van de 79 mensen die gisteren bij ongeregeldheden in het centrum van Rotterdam werden aangehouden, zitten er nu nog vier vast wegens geweldsincidenten.

Volgens de politie zijn er enkele "flinke vernielingen" aangericht in de stad. Onder meer een tram en een bus raakten beschadigd.

De politie zette onder meer vier waterkanonnen in om mensen te verdrijven. Ook werd de politie te paard ingezet en werden charges uitgevoerd door de ME:

Onrustig in Rotterdam, politie zet waterkanon in

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl