Hulpdiensten tijdens de zoektocht naar drenkelingen in de Maas bij Venlo
In samenwerking met
L1 Nieuws
NOS NieuwsAangepast

Weer geen resultaat bij zoektocht naar vermiste Duitsers in Maas bij Venlo

De zoektocht naar twee vermiste Duitsers in de Maas bij Venlo is opnieuw gestaakt en gaat morgenochtend verder. De mannen van 21 en 22 worden sinds gisterochtend vermist. De politie laat aan L1 Nieuws weten dat de komende ochtend wordt bekeken op welke manier de zoektocht wordt vervolgd.

De vermiste mannen waren de Maas in gesprongen nadat het mobieltje van een van hen in het water gevallen was. Een derde man kon wel ongedeerd uit het water komen.

De zoektocht van vanochtend begon rond 10.00 uur. Eerder beginnen kon niet omdat de sonarboot waarmee gezocht wordt uit Urk moest komen. "Eigenlijk zou pas in de middag worden gestart, maar dit gebeurt nu toch al eerder", zei een woordvoerder tegen de regionale omroep.

Aanwijzingen

Gisteren is ook de hele dag in de rivier gezocht. In de ochtend gebeurde dat door duikers. Later op de dag is er met sonarapparatuur gezocht.

Rond 17.30 uur zouden hulpdiensten zijn gestuit op aanwijzingen voor een of twee mogelijkedrenkelingen. Maar bij het dreggen werd niemand gevonden. De zoektocht werd gisteren rond 19.30 uur gestaakt.

Advertentie via Ster.nl