Arne Slot
NOS Voetbal

'Liverpool meldt zich bij Feyenoord voor succestrainer Slot'

De Engelse voetbalclub Liverpool heeft zich officieel gemeld bij Feyenoord om trainer Arne Slot over te nemen, zo melden verschillende media woensdag. Slot, die afgelopen zondag met de Rotterdammers beslag legde op de KNVB-beker, heeft nog een contract tot medio 2026 bij Feyenoord.

Liverpool ziet Slot als de ideale opvolger van de Duitser Jürgen Klopp, die na dit seizoen afscheid neemt als manager bij de club van Virgil van Dijk, Ryan Gravenberch en Cody Gakpo.

Slot heeft geen afkoopclausule in zijn contract staan en daardoor kan Feyenoord een transfersom vragen voor de succesvolle trainer. Het eerste bod op Slot zou al afgeslagen zijn.

Gezicht gegeven

"Als er een mooie club komt, ga ik praten", zei Slot vorige week nog. Ook algemeen directeur Dennis te Kloese snapt dat Slot goed in de markt ligt na zijn knappe prestaties met Feyenoord.

"Hij heeft zich ook goed ontwikkeld en Feyenoord echt een gezicht gegeven", zei hij maandag tijdens de huldiging voor winst van de KNVB-beker. "Maar we hebben onlangs zijn contract verlengd en laten hem natuurlijk niet zomaar gaan."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl