Kevin Hofland
NOS Voetbal

Middenmoters eerste divisie krijgen nieuwe coach: Hofland in Helmond, Lammers bij VVV

Kevin Hofland heeft bij Helmond Sport een nieuwe trainersklus gevonden. De 44-jarige Limburger heeft een contract voor één jaar getekend bij Helmond Sport, met een optie voor nog één jaar. Hij volgt de Belg Bob Peeters op, die deze zomer vertrekt.

De 44-jarige oud-international Hofland werd in december 2022 ontslagen bij Willem II en was sindsdien zonder profclub. Dit seizoen is hij coach van SV Meerssen, dat achtste staat in de derde divisie B. Eerder was hij als (assistent-)coach werkzaam bij Vfl Wolfsburg en Fortuna Sittard.

Helmond staat momenteel twaalfde in de eerste divisie. "Voor het lopende seizoen ligt de focus op het behalen van de play-offs, maar op de achtergrond gaan we in samenwerking met Kevin ons richten op het nieuwe seizoen", zei technisch manager Jurgen Streppel.

Lammers volgt Kruys op bij VVV

VVV-Venlo, de nummer 11 van de eerste divisie, heeft ook een nieuwe trainer voor het komende seizoen. John Lammers heeft een contract voor twee jaar getekend. Hij wordt de opvolger van Rick Kruys die na dit seizoen vertrekt bij de Limburgers.

John Lammers

De 60-jarige Lammers zat sinds medio december zonder werk na zijn ontslag bij Heracles Almelo. Hij was eerder al hoofdcoach bij Excelsior, FC Eindhoven, Jong Vitesse en het Deense Esbjerg.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl