NOS Voetbal

'Oranje-keepster Van Domselaar staat voor toptransfer naar Arsenal'

Het zou zomaar kunnen dat Daphne van Domselaar deze zomer een mooie transfer maakt. De keepster van het Nederlands elftal en Aston Villa staat volgens de BBC in de belangstelling van Arsenal, waar met Vivianne Miedema en Victoria Pelova al twee Oranje-internationals spelen.

Het management van Van Domselaar wil aan de NOS niks kwijt over de mogelijke interesse van Arsenal.

Daphne van Domselaar in de belangstelling van Arsenal

Arsenal is een van de grotere clubs in het vrouwenvoetbal. De Londense club won vijftien landstitels in Engeland en zegevierde in 2007 in de Champions League. Op dit moment staat Arsenal derde in de Engelse Women's Super League.

De 24-jarige Van Domselaar speelt pas sinds juni bij Aston Villa, nadat ze transfervrij over was genomen van FC Twente. De interesse van Arsenal is niet nieuw. De Londenaren zouden in januari ook al aan de doelvrouw hebben getrokken.

Doorbraak bij EK

In 2022 brak Van Domselaar door op het EK in Engeland, toen ze de geblesseerde Sari van Veenendaal moest vervangen. Ze keepte toen een ijzersterk toernooi.

Volgens de BBC kan Van Domselaar door een clausule in haar contract voor zo'n 230.000 euro de overstap maken naar een andere club.

Daphne van Domselaar was afgelopen jaar dolblij met haar overstap naar de Engelse Women's Super League.

Van Domselaar na overstap naar Villa: 'Superblij dat ik het vertrouwen heb gekregen'

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl