Girona viert de 1-0
NOS Voetbal

Girona profiteert optimaal van pijnlijke nederlaag Atlético

Girona heeft in de Spaanse competitie de tweede plaats weer overgenomen van FC Barcelona, dat vrijdag met 1-0 won bij Real Mallorca. Girona was thuis met 2-0 te sterk voor nummer tien Osasuna.

De jarige Daley Blind (34) keerde terug na een schorsing en een blessure en zorgde er mede voor dat Osasuna tot nul schoten op doel kwam.

Stand La Liga

De 1-0 kwam al na dertien minuten spelen van de voet van Portu, die na een fraaie steekpass van Viktor Tsyhankov in de verre hoek raak schoot. Oud-PSV'er Sávio maakte er vlak voor tijd 2-0 van.

Depay verliest

Eerder op de dag ging Atlético Madrid pijnlijk onderuit bij laagvlieger Cádiz. Met Memphis Depay in de basis ging de Madrileense ploeg met 2-0 onderuit. Spits Juanmi was in de 24ste en in de 64ste minuut trefzeker voor de thuisploeg.

Memphis Depay kwam er amper aan te pas tegen Cádiz

Het bleek een slechte generale voor de Champions League-wedstrijd van komende woensdag tegen Internazionale. De Madrileense ploeg ontvangt de Italianen in eigen huis voor de return in de achtste finales. Inter won de thuiswedstrijd in Milaan met 1-0.

In de stand handhaafde Atlético zich wel op de vierde plaats, maar de achterstand op koploper Real Madrid kan uitgroeien naar 14 punten. Real speelt zondagavond tegen RC Celta.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl