Luka Ivanusec
NOS Voetbal

Feyenoorder Ivanusec enkele weken aan de kant met enkelblessure

Feyenoord moet het enkele weken stellen zonder aanvaller Luka Ivanusec. De Kroaat heeft in het Champions League-duel met Celtic een enkelblessure opgelopen die hem enige tijd aan de kant houdt.

In de met 2-0 gewonnen Europese wedstrijd van afgelopen dinsdag ging Ivanusec enkele minuten voor het laatste fluitsignaal met een van pijn vertrokken gezicht naar het gras. Even daarvoor was zijn enkel dubbelgeklapt. De Kroaat ging uiteindelijk per brancard richting de catacomben van De Kuip.

Lichte verrekking

Volgens Feyenoordnieuwssite 1908.nl werd Ivanusec een dag later onderzocht in het Rotterdamse Erasmus MC, waarbij er een MRI werd gemaakt. Daarbij kwam een lichte verrekking van de enkelband naar voren.

Hoe lang Ivanusec precies aan de kant staat, heeft de club niet laten weten, maar de aanvaller mist in ieder geval het uitduel tegen Ajax van komende zondag. Tot en met 8 oktober staan er vier wedstrijden op het programma de Rotterdammers.

Na Ajax volgen duels tegen Go Ahead Eagles, Atlético Madrid en PEC Zwolle. Na de wedstrijd tegen Zwolle speelt Feyenoord pas weer op 21 oktober tegen Vitesse.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl