Ramiz Zerrouki
NOS Voetbal

Twente en Feyenoord bereiken nu wel akkoord over transfer Zerrouki

FC Twente en Feyenoord hebben overeenstemming bereikt over een transfer van Ramiz Zerrouki komend seizoen naar de Rotterdamse club. Dat hebben beide clubs vrijdag bevestigd.

Volgens Tubantia zou Feyenoord ongeveer 8 miljoen euro moeten betalen voor de middenvelder.

Eindelijk vervanger voor Aursnes

"We hebben eigenlijk nooit een vervanger voor Fredrik Aursnes gehaald", zei trainer Arne Slot op de persconferentie richting het mogelijke kampioensduel met Excelsior.

"De laatste weken was Timber geblesseerd en dan ben je blij dat Kökcü en Wieffer heel blijven. We zijn dun bezet op het middenveld. Zerrouki is iemand die de balans bewaakt en de opbouw vorm geeft. Hij pakt veel ballen af en is een winnaar. Dan ben je een aanwinst voor heel veel clubs."

Slot blij met komst Zerrouki: 'Speler met veel persoonlijkheid'

Feyenoord meldde zich in de afgelopen zomer voor het eerst voor Zerrouki en ook in de winterstop was er sprake van een transfer. Toen kwamen beide clubs niet tot een akkoord.

De 24-jarige Zerrouki, spelend op het middenveld, staat sinds 2016 onder contract bij Twente. Hij debuteerde in september 2020 en speelde tot dusver 91 competitiewedstrijden voor de Enschedese club .

De transfer van Zerrouki naar Feyenoord wordt later definitief afgerond.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl