Christian Stellini baalt na de grote nederlaag
NOS Voetbal

Spurs sturen trainer Stellini naar huis na dramatische nederlaag tegen Newcastle

Tottenham Hotspur heeft trainer Cristian Stellini ontslagen. De Londense ploeg verloor afgelopen weekend op dramatische wijze van Newcastle United. Na 21 minuten stond Tottenham al met 5-0 achter. Uiteindelijk werd het 6-1. Ryan Mason neemt voorlopig de taken van Stellini.

Stellini slaagde er niet in om successen met de Spurs te boeken. Onder zijn leiding werd maar één overwinning geboekt. De Spurs staan in de Premier League op de vijfde plaats.De achterstand op koploper Arsenal bedraagt 22 punten.

Antonio Conte werd eind vorige maand ontslagen na een tirade op de persconferentie. De voormalig bondscoach van Italië beschuldigde zijn spelers na de wedstrijd tegen Southampton van 'egoïsme'. "We hadden elf spelers op het veld, ik zag elf egoïstische spelers, ik zag spelers die elkaar niet wilden helpen en die niet speelden met hart en ziel."

Ook haalde hij hard uit naar eigenaar Levy. "Tottenham Hotspur heeft al twintig jaar dezelfde voorzitter, maar nog nooit iets gewonnen. Waarom is dat?"

Paratici weg

Vorige week legde ook al technisch directeur Fabio Paratici zijn functie bij de Spurs neer. Hij is geschorst vanwege zijn mogelijke rol in financieel wanbeleid bij de Italiaanse club Juventus, waar hij voor zijn komst naar de Spurs werkte.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl