Katja Snoeijs
NOS Voetbal

Aanvalster Snoeijs volgende Oranje-speelster die afhaakt voor oefenduel

Ook Katja Snoeijs heeft het trainingskamp van de voetbalsters van Oranje moeten verlaten. De 26-jarige aanvalster van Everton werd begin deze week opgeroepen als vervangster van de zieke Vivianne Miedema, maar heeft nu een blessure opgelopen.

Snoeijs kan daardoor dinsdag niet meedoen in de oefeninterland in Den Haag tegen Noorwegen. Bondscoach Andries Jonker roept vooralsnog geen vervanger op, meldt voetbalbond KNVB.

Meer sterren ontbreken

Naast Miedema haakte eerder ook al aanvalster Lineth Beerensteyn af, vanwege privéomstandigheden. De vaste krachten Lieke Martens, Stefanie van der Gragt en Dominique Janssen waren niet opgenomen in de selectie van Jonker. Zij krijgen rust.

Oranje zou in deze interlandperiode eigenlijk twee wedstrijden spelen. De voor afgelopen donderdag geplande oefeninterland tegen Zambia in Breda werd echter geschrapt omdat de Zambiaanse ploeg vanwege visumproblemen niet naar Nederland kon reizen.

In plaats daarvan oefende het Nederlands elftal op de training van vrijdag tegen de vrouwenploegen van ADO Den Haag en Feyenoord.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl