Politie bij de woning in Eindhoven waar afgelopen zondag was ingebroken
NOS Nieuws

'Inbraak bij PSV'er Ki-Jana Hoever tijdens wedstrijd tegen Feyenoord'

PSV'er Ki-Jana Hoever is afgelopen zondag bestolen, terwijl hij vanaf de kant toekeek tijdens de eredivisiewedstrijd tegen Feyenoord. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De politie kan alleen bevestigen dat er zondag in een woning in Eindhoven is ingebroken.

Agenten kwamen zondagmiddag tijdens de wedstrijd PSV-Feyenoord met kogelwerende vesten af op de inbraak in het centrum van Eindhoven. De kogelwerende vesten bleken echter op een misverstand te berusten. De politie dacht dat er bij iemand anders was ingebroken, bij wie de politie automatisch extra voorzorgsmaatregelen neemt.

De politie heeft de daders niet te pakken gekregen. Zij zijn er met een buit vandoor. De politie zegt tegen het Eindhovens Dagblad dat er onder meer sieraden zijn gestolen.

Bestolen voetballers

Hoever is niet de eerste voetballer die bestolen wordt tijdens een wedstrijd. De inbraak van afgelopen weekend is het zoveelste voorbeeld van topvoetballers die een doelwit zijn van criminelen. Eerder werden voetballers Memphis Depay en Eran Zahavi ook bestolen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl