Pro Shots
NOS Voetbal

Dijks moet Vitesse-debuut uitstellen door ingreep aan gekwetste knie

Mitchell Dijks moet nog een tijdje wachten op zijn debuut voor Vitesse. De verdediger is op de training van de Arnhemmers geblesseerd geraakt en moet aan zijn knie worden geopereerd.

Dijks was op papier de grootste naam van de slechts drie aankopen die Vitesse afgelopen zomer deed. Vanwege de financiële onzekerheid werd verder wel een leger aan jonge huurlingen naar Arnhem gehaald.

Met slechts vier punten uit de eerste zes duels was de start van Vitesse teleurstellend. Met de 29-jarige Dijks hoopte trainer Thomas Letsch de broodnodige ervaring aan zijn jonge ploeg toe te voegen, maar in een belangrijke maand voor de club valt de fysiek sterke verdediger de komende weken al weg.

Cruciale maand

Met onder meer FC Volendam, Fortuna Sittard, SC Cambuur en FC Emmen wachten allemaal ploegen uit het rechterrijtje van de eredivisie. Cruciale duels voor het team om zich te herpakken en niet dieper weg te zakken in de degradatiezone.

De wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen FC Volendam staat in het teken van de Airborne-herdenking, waarbij traditioneel de veteranen worden geëerd van de Slag om Arnhem uit 1944.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl