Pro shots
NOS Voetbal

Ten Hag spreekt Ronaldo aan op vertrek tijdens oefenduel: 'Onacceptabel'

Trainer Erik ten Hag snapt niet dat Cristiano Ronaldo en enkele andere spelers zondag de oefenwedstrijd van Manchester United tegen Rayo Vallecano niet hebben afgekeken.

Ronaldo maakte zondag zijn eerste speelminuten onder Ten Hag. Hij werd in de rust gewisseld en besloot direct daarna naar huis te gaan. Ten Hag noemt dit "onacceptabel".

"Voor iedereen is dit onacceptabel. Dat vertel ik ze. We zijn een team, een selectie. En je dient tot het einde te blijven", zegt hij voor de camera van Viaplay.

Vertrek Ronaldo?

Ronaldo miste in de voorbereiding het trainingskamp van Manchester United naar Azië en Australië. Volgens Ten Hag kwam dat door "persoonlijke omstandigheden in privésfeer".

Volgens Engelse media wil de 37-jarige Ronaldo graag vertrekken bij Manchester United. Ten Hag heeft aangegeven hem graag te willen behouden. Daarnaast is er weinig interesse voor de Portugees omdat maar weinig clubs hem kunnen en willen betalen.

Aanstaande zondag begint Manchester United aan het nieuwe Premier League-seizoen met een thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl