1. Ga naar het menu
  2. Ga naar de inhoud
ANP
NOS Nieuws

Rolling Stones halen concert in Amsterdam op 7 juli in

The Rolling Stones halen hun deze week afgelaste concert in Amsterdam op donderdag 7 juli in. Het concert van de band ging maandag niet door, omdat leadzanger Mick Jagger kort vantevoren positief testte op corona. Hij was al in het stadion toen hij symptomen kreeg.

Concertorganisator Mojo liet gisteren al weten er alles aan te doen om het afgelaste concert in de Johan Cruijff Arena nog dit jaar in te halen. De tickets van afgelopen maandag blijven op 7 juli gewoon geldig, daarvoor hoeven concertgangers niets te doen, zegt Mojo. Ook de begintijd en locatie van het concert blijven hetzelfde.

The Rolling Stones bieden hun fans via Twitter hun excuses aan voor het ongemak:

The Rolling Stones zijn bezig aan een tournee ter gelegenheid van het zestigjarig bestaan van de rockband. Vrijdag zouden ze optreden in Bern in Zwitserland, maar ook dat concert gaat niet door vanwege de coronabesmetting van Jagger.

De Stones-concerten die volgende week staan gepland, in Milaan en Londen, gaan vooralsnog door. Jagger zegt op Twitter dat hij zich al veel beter voelt en niet kan wachten om weer op het podium te staan.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl