ANP
NOS Voetbal

Janssen staat open voor transfer naar FC Antwerp: 'Contact met Overmars en Van Bommel'

Vincent Janssen staat open voor een transfer naar FC Antwerp. Dat liet hij na afloop van de gewonnen interland tegen Wales (3-2) weten. "Er is contact geweest met Mark van Bommel en Marc Overmars", zei de spits, doelend op de trainer en technisch directeur van de club uit België. "Laten we hopen dat daar snel wat uit komt."

De 27-jarige Janssen voetbalt sinds 2019 in Mexico voor Monterrey. "We spelen in een sterke competitie. Maar het klopt dat ik open sta voor een vertrek. We gaan het zien de komende dagen."

Janssen: 'Ik hield nog niet voor één procent rekening met plek bij Oranje'

Janssen begon zijn loopbaan bij Almere City FC en brak voor bij AZ, dat hem in 2016 voor 20 miljoen euro verkocht aan Tottenham Hotspur. De spits kreeg weinig speeltijd bij de club uit Londen en werd ook nog verhuurd aan Fenerbahçe voordat hij naar Mexico vertrok.

Rentree bij Oranje

Janssen maakte dinsdagavond na bijna vijf jaar zijn rentree bij Oranje. Hij was basisspeler tijdens het gewonnen thuisduel met Wales (3-2) in de Nations League en was bij twee doelpunten van Nederland betrokken.

Zijn optreden in De Kuip was tot tevredenheid van bondscoach Louis van Gaal. "Hij is geslaagd voor zijn examen. Ik vond hem wel waarmaken wat ik verwachtte van hem."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl