Mino Raiola
NOS VoetbalAangepast

Zaakwaarnemer Raiola reageert op eigen 'overlijden': pissig dat ik weer dood word verklaard

Meerdere Italiaanse media melden dat Mino Raiola op 54-jarige leeftijd is overleden. Op het Twitteraccount van de zaakwaarnemer wordt zijn overlijden ontkend. "De status van mijn gezondheid op dit moment: ik ben boos omdat ik voor de tweede keer in vier maanden dood ben verklaard."

Raiola behartigt onder meer de belangen van sterspelers als Erling Haaland, Paul Pogba, Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic. Ook heeft hij onder anderen de Nederlanders Matthijs de Ligt, Ryan Gravenberch, Stefan de Vrij, Donyell Malen en Denzel Dumfries in zijn stal.

José Fortes Rodriguez, de rechterhand van de zaakwaarnemer, liet al eerder aan de NOS weten dat Raiola niet was overleden. "Hij ligt slecht, maar is niet overleden." De in Italië geboren Nederlandse voetbalmakelaar kampt al enige tijd met gezondheidsproblemen.

Italiaans persbureau ANSA heeft Alberto Zangrillo, de dokter van Raiola, gesproken. Zangrillo laat weten: "Ik ben verontwaardigd over de telefoontjes van pseudo-journalisten die speculeren over het leven van een man die vecht."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl