Meesters Multi Media
NOS Nieuws

Zus en vriendin dodelijk slachtoffer Rosmalen doen aangifte tegen 17-jarige verdachte

De zus en de vriendin van de in Rosmalen doodgestoken Jordy hebben aangifte gedaan van mishandeling tegen het 17-jarige meisje dat vastzit voor het steekincident.

De twee zeggen voorafgaand aan het dodelijke steekincident van afgelopen zaterdag te zijn mishandeld door het meisje. Dat zegt advocaat van de familie Priya Soekhai tegen de NOS. De moeder van 22-jarige Jordy zegt tegen de advocaat dat ze de verdachte kennen en dat ze een kickbokser is.

Gebroken neus en kneuzingen

Volgens Soekhai kregen de zus en de zwangere vriendin ruzie met de verdachte op een terras. De 17-jarige deelde daarbij klappen uit. De vriendin van Jordy liep een gebroken neus op en de zus enkele kneuzingen. De twee riepen vervolgens de hulp in van Jordy.

"Toen hij aankwam lag zijn vriendin met een bloedneus op de grond", aldus de advocaat. Wat er vervolgens precies gebeurde, is niet helemaal duidelijk maar kort daarna stak ze Jordy neer. Recht in zijn hart, schreef De Telegraaf. Daarbij heeft ze een mes gebruikt van het restaurant, zegt Soekhai.

De aanleiding voor de ruzie is niet precies duidelijk. Gisteren zei de advocaat tegen Omroep Brabant dat de zus al geruime tijd werd gepest door de verdachte en het andere meisje. Dat laatste meisje, van 16 jaar oud, werd gisteren al vrijgelaten. Volgens de politie bleek uit onderzoek dat zij niet heeft gestoken.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl