Meesters Multi Media
NOS NieuwsAangepast

16-jarige verdachte steekpartij Rosmalen vrijgelaten, 17-jarige zit nog vast

Een 16-jarig meisje dat gisteravond werd aangehouden na een dodelijk steekincident in Rosmalen is weer vrijgelaten. Volgens de politie blijkt uit onderzoek dat zij niet heeft gestoken.

Bij het steekincident op een terras van de Brabantse plaats kwam een 22-jarige man om het leven. Behalve de 16-jarige uit Rosmalen werd ook een 17-jarig meisje uit Den Bosch opgepakt. Zij zit nog altijd vast.

Het 22-jarige slachtoffer is vanavond herdacht door vrienden en familie bij de horecazaak waar hij gisteren overleed.

Ruzie op terras

Aanleiding voor het steekincident was een ruzie tussen een aantal gasten op het terras van een eetgelegenheid. De advocaat van de familie van het slachtoffer zegt tegen Omroep Brabant dat de man verhaal ging halen, nadat zijn zus en zijn vriendin op het terras werden aangevallen door de twee tienermeisjes. Volgens de advocaat werd de zus al langer gepest door de meisjes.

Kort nadat de man op het terras arriveerde werd hij gestoken door het 17-jarige meisje. Hij vluchtte naar een andere horecazaak, waar tevergeefs geprobeerd is hem te reanimeren.

De inwoner van Den Bosch overleed ter plaatse. Hij laat zijn hoogzwangere vriendin en een 1-jarige zoon achter, meldt Omroep Brabant.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl