Denzel Dumfries baalt

De Roon en Koopmeiners snoepen met Atalanta punten af van koploper Inter

Atalanta Bergamo-Inter was niet alleen een topper in de Italiaanse Serie A, maar ook een Nederlandse bijeenkomst. Marten de Roon en Teun Koopmeiners, die een hele wedstrijd speelden, kwamen Oranje-collega's en invallers Denzel Dumfries en Stefan de Vrij tegen. Het kwartet deelde de punten (0-0).

De twee ploegen, die normaal gesproken wel weten hoe je een doelpunt moet maken, speelden een onderhoudende eerste helft zonder al te veel grote kansen. De beste mogelijkheden waren voor Inter-aanvallers Alexis Sanchez en Edin Dzeko.

De tweede helft was niet alleen intens, maar ook amusant. Atalanta kreeg kansen via onder anderen Matteo Pessina en Luis Muriel. Inter-keeper Samir Handanovic bleek een sta-in-de-weg.