NOS Voetbal

Tannane tekent een dag na breuk met Vitesse bij Turkse degradatiekandidaat

Oussama Tannane is weer onder dak. Een dag nadat de 27-jarige spelmaker zijn contract bij Vitesse had laten ontbinden, heet het Turkse Göztepe hem welkom.

Tannane moet Göztepe, dat voorlaatste staat in de Turkse Süper Lig, helpen degradatie te ontlopen. De Turkse laagvlieger heeft niet bekendgemaakt voor hoeveel jaar de 11-voudig Marokkaans international heeft getekend.

Of Göztepe in zijn dromen voorbij is gekomen, valt te betwijfelen, maar met zijn contract in Turkije heeft Tannane eindelijk zijn zin. De creatieve linkspoot wilde in de zomer al vertrekken bij Vitesse, maar een transfer kwam nooit tot stand.

Bonje in Arnhem

Het zette de verhoudingen tussen Tannane en trainer Thomas Letsch op scherp, zeker nadat Tannane een aantal wedstrijden op de bank moest beginnen. Eind september werd Tannane na een conflict met de Duitse coach door de clubleiding naar het tweede elftal verwezen.

Tannane zou op 14 januari kunnen debuteren bij zijn nieuwe club. Göztepe gaat dan op bezoek bij Yeni Malatyaspor, de hekkensluiter van de Süper Lig.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl