Wout Weghorst viert zijn 2-0 tegen Greuther Fürth

Van Bommel en Weghorst blijven winnen met Wolfsburg

Mark van Bommel heeft met VfL Wolfsburg nog steeds geen punten laten liggen in de Bundesliga. De koploper in Duitsland won ook de vierde wedstrijd van het seizoen. Tegen nieuwkomer Greuther Fürth werd het 2-0 voor Wolfsburg.

Lukas Nmecha scoorde in de tiende minuut op aangeven van Wout Weghorst, die zelf vlak voor tijd doel trof vanaf de stip.

Nick Viergever en Jetro Willems stonden voor het eerst in de basis bij Greuther Fürth.

Bayern en Dortmund blijven in spoor Wolfsburg

Bayern München won met 4-1 bij RB Leipzig. Voor de nummer twee van vorig seizoen, met Brian Brobbey het hele duel op de bank, was het de derde nederlaag in vier duels.

Al na twaalf minuten maakte Robert Lewandowski zijn zesde van het seizoen uit een strafschop. In de eerste tien minuten na rust besliste Bayern het duel door treffers van Jamal Musiala en Leroy Sané.

Konrad Laimer deed iets terug met een uithaal in de kruising. In blessuretijd maakte Eric Maxim Choupo-Moting nog de vierde voor Bayern.

Borussia Dortmund won een spectaculaire topper tegen Bayer Leverkusen. Borussia kwam drie keer op achterstand, maar won het uitduel toch met 4-3.

Erling Haaland was opnieuw belangrijk voor Dortmund. Hij scoorde tweemaal (waaronder de winnende uit een strafschop) en bereidde een treffer van Julian Brandt voor. Donyell Malen viel na 65 minuten in bij Dortmund.