Voetbal in de sneeuw
NOS VoetbalAangepast

Bekerduel tussen NEC en VVV afgelast; Ajax-PSV begint vroeger

De wedstrijd tussen NEC en VVV-Venlo, woensdag in de kwartfinales van het KNVB-bekertoernooi, is afgelast vanwege het winterweer.

Stadion De Goffert in Nijmegen, de plaats van handeling, beschikt niet over veldverwarming en daarom is er te weinig tijd om het veld speelklaar te krijgen. Uiterlijk volgende week woensdag moet het duel worden ingehaald, aldus de KNVB.

De andere bekerwedstrijd van woensdag is de kraker tussen Ajax en PSV. Het aanvangstijdstip van dat duel is door de KNVB vervroegd naar 20.00 uur.

Dinsdagavond staat de eerste kwartfinale op het programma tussen Excelsior en Vitesse. De laatste kwartfinale is donderdagavond als sc Heerenveen Feyenoord ontvangt.

Ook duels eerste divisie afgelast

De twee duels in de Keuken Kampioen Divisie van maandagavond zijn eveneens afgelast. Door de sneeuwval en de vorst zijn de velden onbespeelbaar, laat de KNVB weten.

Het betreft de wedstrijden Jong FC Utrecht-FC Dordrecht en Jong Ajax-SC Cambuur. De voetbalbond zal de duels op korte termijn opnieuw inplannen.

Het winterweer zorgde zondag ook al voor afgelastingen. Zowel in de eredivisie als de eerste divisie kon er niet gevoetbald worden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl