Presentator Winfried Baijens tijdens 'Het Coronavirus: Feiten en Fabels' NOS

Het aantal positieve coronatesten blijft maar stijgen, en zware maatregelen worden verwacht. Wat betekent dat voor de feestdagen, wat moet er nu gebeuren? Wat levert de mondkapjesplicht eigenlijk op? En wanneer krijg jij toegang tot dat langverwachte coronavaccin?

Vanavond bespreken we deze en andere kwesties in het NOS-programma Het coronavirus: feiten en fabels. Daarin praten we met 'coronaminister' Hugo de Jonge, en staan de vragen van het publiek centraal.

Die vragen kun je insturen via coronavragen@nos.nl of via de sociale mediakanalen van de NOS: Facebook, Twitter en Instagram. Gebruik daarbij de hashtag #coronavragen. Presentatoren Winfried Baijens en Saïda Maggé leggen jullie vragen dan live voor aan deskundigen.

Het coronavirus: feiten en fabels is maandag 14 december om 20.30 uur te zien op NPO 1. Het programma wordt met gebarentolk uitgezonden op digitaal themakanaal NPO Nieuws, bij KPN te vinden op kanaal 43, bij Ziggo op kanaal 501, bij T-Mobile op kanaal 260 en online via NPO Start.

De uitzending is ook te bekijken via NOS.nl, de NOS-app, NOS-Facebookpagina en ons YouTube-kanaal.

NOS

STER reclame