NOS Voetbal

'Slot goede keuze als opvolger Advocaat, maar waarom zou hij willen?'

Nadat Dick Advocaat liet weten na dit seizoen te stoppen als trainer van Feyenoord, is zijn opvolging het gesprek van de dag. Verschillende namen passeerden al de revue. Wordt het Arne Slot, Henk Fraser, Wim Jonk, Giovanni van Bronckhorst of toch Dirk Kuijt?

In Studio Sport Eredivisie bogen Jeroen Elshoff, Leonne Stentler en Jeroen Stekelenburg zich vrijdagavond over het lijstje namen. Huidig AZ-trainer Slot zou de belangrijkste kandidaat zijn om in de zomer van 2021 in De Kuip aan de slag te gaan.

Wie volgt Advocaat op bij Feyenoord? 'Slot zingt rond, maar waarom zou hij willen?'

"Dat het voor Feyenoord een goede keuze is, lijkt me evident, maar ik zou niet weten waarom Slot het zou willen", vroeg Stekelenburg zich af. Ook Elshoff denkt dat Feyenoord er goed aan zou doen de trainer van AZ te benaderen. "Noem mij in Europa meer dan tien trainers die zo hun stempel op een elftal hebben weten te drukken als Slot."

Ook de naam van Fraser zingt elke keer weer rond als Feyenoord op zoek is naar een nieuwe trainer, maar de Sparta-trainer zelf wilde er vrijdagavond na Sparta-FC Emmen niet al te veel woorden aan vuilmaken. "Het is altijd leuk als mensen je naam noemen, maar ik heb het uitstekend naar mijn zin hier en ik heb nog een jaarcontract. Ik ben er totaal niet mee bezig."

Bekijk hier de reactie van Henk Fraser op de geruchten dat zijn naam wordt genoemd als opvolger van Dick Advocaat.

Fraser niet bezig met Feyenoord-geruchten: 'Uitstekend naar m'n zin bij Sparta'

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl