Vitesse boekt bij Willem II zesde zege van het seizoen

Bekijk de samenvatting van Willem II - Vitesse

Vitesse blijft gelijke tred houden met koploper Ajax. De Arnhemmers, tweede op basis van het doelsaldo, zegevierden nog zonder Oussama Tannane (positief op corona) na een achterstand bij Willem II: 1-3.

Willem II was in de eerste helft beter, al creëerde het weinig kansen. Ché Nunnely zette zelf de 1-0 op: de kleine spits won een kopduel en tikte daarna bij de eerste paal de voorzet van Mike Trésor tegen de touwen. Vitesse speelde onder de maat

Ché Nunnely viert zijn 1-0 voor Willem II tegen Vitesse

Na de rust trok Vitesse het duel naar zich toe. Loís Openda maakte gelijk met een verrassende boogbal en uit een voorzet van Million Manhoef zorgde Armando Broja met een mooie voetbeweging voor de 1-2.

Willem II viel ver terug, al raakte Derrick Köhn nog de lat. Een minuut later knalde Patrick Vroegh raak en stelde daarmee de zesde zege van het seizoen voor Vitesse veilig: 1-3.

Kijk hieronder naar de reacties van Riechedly Bazoer en Jordens Peters.