NOS Sport

Na twee nederlagen weet Van Gerwen weer te winnen in Premier League

Michael van Gerwen heeft zich in de Premier League uit zijn vormdip weten te darten. De Nederlander was met 8-6 te sterk voor Nathan Aspinall.

Van Gerwen had in het toernooi al twee nederlagen op rij geleden en zei donderdagavond 'niet in de beste vorm van zijn leven te verkeren'. Ook tegen Aspinall ging het niet vanzelf. De Engelsman stond met 4-1 voor tegen Van Gerwen, die de achterstand toch wist om te buigen. In de laatste leg verzuimde Aspinall de score gelijk te maken, waarna de Nederlander de zege binnenhaalde,

Glen Durrant, de huidige nummer 1 van de Premier League-ranglijst, wist vrijdag met 8-4 te winnen van Gerwyn Price. Gary Anderson, die donderdagavond Van Gerwen versloeg, won met 8-5 van Peter Wright.

Het prestigieuze toernooi was in maart aanbeland bij de zesde speelronde toen de coronapandemie de sportwereld stillegde.

De laatste acht speelrondes worden in rap tempo afgewerkt de komende tijd in Milton Keynes. De halve finales en de finale worden op 22 oktober gespeeld in de O2 Arena in Londen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl