Vloet viert een doelpunt in dienst van Excelsior Pro Shots

Heracles Almelo heeft zich versterkt met Rai Vloet. De middenvelder komt over van eerstedivisieclub Excelsior en tekent een contract voor drie seizoenen.

"Ik wilde graag een stap hogerop", aldus Vloet. "Er was interesse vanuit meerdere clubs, maar het aanbod van Heracles Almelo past precies bij wat ik zoek."

De 25-jarige Vloet heeft al bij veel verschillende clubs onder contract gestaan. Hij doorliep de jeugdopleiding van PSV en maakte in 2014 zijn eredivisiedebuut voor de Eindhovenaren. Later kwam hij uit voor Jong PSV, SC Cambuur, FC Eindhoven, NAC Breda en maakte hij de stap naar het buitenland. Vloet speelde voor het Italiaanse Frosinone en het Belgische Sint-Truiden.

Afgelopen seizoen keerde de middenvelder terug naar Nederland. Bij Excelsior maakte hij in 29 competitiewedstrijden veertien doelpunten en gaf hij zes assists.

'Bewezen dat hij goals kan maken'

Tim Gilissen, technisch directeur van Heracles, gelooft dat Vloet van toegevoegde waarde kan zijn. "Rai heeft laten zien over specifieke kwaliteiten te beschikken. Bovendien heeft hij bij Jong PSV, FC Eindhoven, NAC Breda en afgelopen seizoen bij Excelsior Rotterdam bewezen dat hij goals kan maken."

STER reclame