Max Verstappen staat nog tot en met 2023 onder contract bij Red Bull
NOS Sport

Verstappen: 'We komen er snel achter wie Vettel opvolgt, ik zeker niet'

Met het nieuws dat Sebastian Vettel vertrekt bij Ferrari is het grote speculeren over diens opvolger losgebarsten. Max Verstappen wordt het in ieder geval niet, benadrukt de ster van Red Bull.

"Ik zag wat vragen voorbijkomen of ik naar Ferrari ga, maar dat is niet het geval", stelde Verstappen op het Instagram-account van een sponsor, waar fans hem vragen konden stellen.

Verstappen was niet verrast over het vertrek van Vettel. "Er werd al gespeculeerd over de vraag of hij bij Ferrari zou doorgaan of niet. We zullen er snel achter komen wie zijn vervanger wordt. Ik word het zeker niet, dat kan ik je vertellen."

Sebastian Vettel vertrekt na dit jaar bij Ferrari

Carlos Sainz (McLaren) en in mindere mate Daniel Ricciardo (Renault) worden als de grootste kanshebbers gezien voor het vrijgekomen stoeltje bij Ferrari. Voor wat het waard is: Verstappen zet zijn geld op Sainz. "Ik denk niet dat het iemand met een Italiaans klinkende naam wordt."

Verstappen zette in januari nog zijn handtekening onder een nieuw contract bij Red Bull, de 22-jarige coureur ligt daardoor tot en met 2023 vast bij de Oostenrijkse ploeg.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl