NOS NieuwsAangepast

Extra NOS-uitzendingen over het coronavirus op radio en tv

Het coronavirus breidt zich steeds verder uit. Het risico is reëel dat ook in Nederland mensen besmet raken. Zijn we daar voldoende op voorbereid? En wat zijn dan de gevolgen voor de Nederlandse samenleving? In een speciale uitzending gaat de NOS op zoek naar antwoorden op deze vragen.

Kijkers kunnen tijdens het programma Het coronavirus: feiten en fabels vragen stellen. Dat kan tijdens de uitzending via de Facebook- en YouTubepagina van de NOS. Vragen kunnen nu ook al worden gemaild naar coronavragen@nos.nl. Op Twitter volgen we #coronavragen. Presentator Rob Trip legt de vragen voor aan experts en Saïda Maggé geeft concrete informatie en uitleg bij het scherm. Verder komen verslaggevers en correspondenten aan het woord in live schakelingen en reportages.

De extra NOS-uitzending over het coronavirus is van 20.35 tot 21.25 uur op NPO 1. Op NPO Nieuws is de uitzending te zien met een gebarentolk.

Extra radio-uitzending

Ook op de radio is er extra aandacht voor het coronavirus. Van 17.00 tot 18.30 uur beantwoorden deskundigen vragen over het virus in een speciale uitzending van Nieuws en Co op NPO Radio 1.

Online

Online is er ook de hele dag aandacht voor al het nieuws rond het coronavirus. Volg het liveblog voor de laatste ontwikkelingen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl