Sam Lammers sloot in Qatar weer aan bij de groepstraining van PSV Pro Shots

Sam Lammers maakt donderdagavond mogelijk zijn eerste minuten in bijna zes maanden. De spits is door trainer Ernest Faber opgenomen in de wedstrijdselectie van PSV voor het KNVB-bekertreffen met NAC Breda.

Lammers kwam op 27 juli voor het laatst in actie. In de strijd om de Johan Cruijff Schaal kreeg de 22-jarige Brabander destijds de voorkeur boven Donyell Malen als centrumspits, maar het duel eindigde voor hem in mineur.

Na een botsing met diezelfde Malen, die inmiddels ingevallen was, raakte Lammers geblesseerd aan de rechterknie. Een operatie bleek noodzakelijk.

Sam Lammers raakte in de strijd om de Johan Cruijff Schaal geblesseerd Pro Shots

Eind november keerde de spits onder applaus van zijn ploeggenoten terug op het trainingsveld, begin deze maand nam hij voor het eerst deel aan de groepstraining tijdens het trainingskamp in Qatar.

Lammers maakte vorig seizoen indruk op huurbasis bij sc Heerenveen. In Friese dienst scoorde hij 16 keer in 31 eredivisiewedstrijden en 3 keer in 4 bekerduels.

Ook Mitroglou terug

Ook Konstantinos Mitroglou is weer inzetbaar bij PSV. De Griek ontbrak in het eredivisieduel met VVV-Venlo (1-1) vanwege een bovenbeenblessure.

STER reclame