De spelers van PSV zijn blij en vooral opgelucht na de 1-2 van Ihattaren tegen GVVV

Ihattaren voorkomt op het nippertje blamage voor PSV

PSV heeft ook in de tweede ronde van de KNVB-beker het blazoen niet bepaald kunnen oppoetsen. In een duel bij de amateurs van GVVV, een club uit de tweede divisie, werd pas in de 118de minuut de zege veiliggesteld.

De onvrede bij de fans van PSV is door het vertrek van coach Mark van Bommel, afgelopen maandag, ook zeker niet meteen verdwenen. Dat bleek woensdag in Veenendaal.

Met een spandoek richtten ze hun woede op technisch directeur John de Jong en voorzitter Toon Gerbrands, die op de tribune zaten in Veenendaal.

PSV-supporters protesteren tegen de clubleiding tijdens het bekerduel met GVVV
    De spelers van GVVV vieren de 1-1 tegen PSV

Bij de negenvoudig winnaar zat interim-trainer Ernest Faber op de bank. Hij zag zijn ploeg in de eerste helft niet goed spelen, maar wel de controle hebben. Even voor rust zette Konstantinos Mitroglou de bezoekers op 0-1.

In de tweede helft werd de thuisploeg steeds gevaarlijker. De goal van Robin Mulder werd nog afgekeurd, maar in de slotfase dwong Soufiane Laghmouchi een verlenging af.

Ook daarin was er van enig statusverschil nauwelijks iets te merken. In de 118de minuut bezorgde Mo Ihattaren met een knap schot PSV alsnog de overwinning.