Hans de Koning wordt de nieuwe trainer van VVV-Venlo
NOS Voetbal

Interim-coach Driessen 'verklapt': Hans de Koning nieuwe trainer VVV

Hans de Koning wordt de nieuwe coach van VVV-Venlo. Jay Driessen, de huidige interim-trainer van de Venlose club, 'verklapte' dat voor de camera van Fox Sports, waarna De Koning het nieuws bevestigd zou hebben.

Volgens technisch manager Stan Valckx heeft de club echter naast De Koning nog iemand op het oog. "En met beide kandidaten hebben we goede gesprekken gevoerd. Er moeten nog een aantal zaken doorgenomen worden."

"Misschien is De Koning licht favoriet", voegde hij eraan toe, "maar vaak gaan tijdens onderhandelingen op het laatst nog dingen mis. Wij hopen het na de wedstrijd tegen Vitesse wereldkundig te maken." Dat duel is volgende week zondag.

Opvolger van Maaskant

De 59-jarige De Koning trainde de afgelopen jaren diverse clubs uit de eerste divisie, waaronder Fortuna Sittard, TOP Oss, FC Volendam, Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk.

Bij VVV, dat zaterdagavond in eigen huis met 2-1 verloor van PEC Zwolle, wordt de oud-keeper de opvolger van Robert Maaskant. Die werd vorige maand ontslagen na tien nederlagen in de competitie en uitschakeling in het bekertoernooi door de amateurs van Groene Ster.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl