Politie

De politie en een groot team van veteranen heeft vergeefs gezocht naar een vrouw uit Leiden die al bijna twee weken vermist is. Er werd gezocht in een gebied tussen Leiden, Voorschoten en de Vlietlanden. Mogelijk is de vermiste vrouw daar geweest.

In totaal deden er zeventig mensen mee aan de zoektocht naar de 51-jarige Karin Heemskerk. Een woordvoerder van de politie zei geen idee te hebben waar de vrouw is. "We houden alle scenario's open."

Het team dat met de politie mee zocht was het Veteranen Search Team. Daar zitten veteranen van defensie en de politie bij. Ze werken op vrijwillige basis. Het team wordt vaker ingezet, bijvoorbeeld bij de zoektocht naar Anja Schaap, die dood werd teruggevonden in zee. Het team is ingezet omdat het gebied dat moest worden doorzocht erg groot is, zei een politiewoordvoerder.

Karin Heemskerk Politie

Karin Heemskerk ging op zondag 27 oktober rond 23.45 uur weg uit haar woning aan het Jeltje de Bosch Kemperpad in Leiden. Daar is ze voor zover bekend voor het laatst gezien. Die avond is ze mogelijk nog in het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp geweest. Vermoedelijk is ze vertrokken in haar auto, een zwarte Toyota Aygo.

Afgelopen dinsdag vroeg de politie nog aandacht voor de vermissing in het opsporingsprogramma Team West van Omroep West.

STER reclame