Steven Berghuis
NOS Voetbal

NOS Voetbalpodcast #69: 'Feyenoord staat op de plek waar het hoort te staan'

In de NOS Voetbalpodcast neemt Arno Vermeulen met Jeroen Elshoff, Frank Wielaard en Arman Avsaroglu het afgelopen voetbalweekend door. Onder andere de malaise bij Feyenoord komt aan bod. De Rotterdammers speelden zondag met 1-1 gelijk tegen Heracles en staan op een tiende plaats. Aan tafel is men kritisch over de prestaties van het team van Jaap Stam.

"Feyenoord speelde zondag voor het eerst met de ideale opstelling", vertelt Avsaroglu. "Dit is dus het beste wat Feyenoord heeft en ze kunnen thuis niet winnen van Heracles. Dan is deze plek waar ze horen te staan."

De Rotterdammers bivakkeren op dit moment in het rechterijtje van de eredivisie. Toch is Elshoff het niet eens met de mening van zijn collega. "Natuurlijk is het los zand nu, maar Feyenoord hoort niet op die tiende plek te staan. Met dit materiaal kan je niet op die plek staan."

Verder aandacht voor de prestaties van Ajax en PSV van dit weekend en wordt besproken waarom Vitesse het zo goed doet. Ook de toekomst van bondscoach Ronald Koeman wordt nog belicht.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl