Een blije clubeigenaar Arthur Blank en trainer Frank de Boer van Atlanta United

Frank de Boer verovert met Atlanta ook Amerikaanse beker

Wilde het in de eerste weken onder zijn leiding nog niet erg vlotten met de resultaten, inmiddels lijkt trainer Frank de Boer de boel helemaal op de rails te hebben bij Atlanta United FC. Twee weken na het winnen de Campeones Cup is ook de Amerikaanse beker aan de prijzenkast toegevoegd.

In het eigen Mercedes Benz Stadium werd in de 106de editie van de strijd om de Amerikaanse beker met 2-1 gewonnen van Minnesota United FC. Het is de eerste keer dat het in 2014 opgerichte Atlanta de trofee, die ooit in het leven werd geroepen om het Amerikaanse voetbal te promoten, weet binnen te halen.

Atlanta United kwam in de tiende minuut al op voorsprong door een eigen doelpunt van Chase Gasper, waarna kort daarop Gonzalo Martínez de 2-0 voor zijn rekening nam. Meteen na de rust deed Robin Lod wat terug, maar de gelijkmaker bleef uit voor Minnesota.