Pro Shots
NOS Voetbal

Ajax-directeur Overmars denkt dat Van de Beek blijft: 'Daar ga ik van uit'

Het lijkt erop dat Donny van de Beek niet naar Real Madrid gaat en gewoon bij Ajax blijft. Dat zei Marc Overmars, directeur voetbalzaken van de Amsterdammers, dinsdagavond bij Ziggo Sport voor het duel met PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League. Ajax won de wedstrijd met 3-2 en plaatste zich voor de play-offs.

"Het zal niet lang duren voordat er duidelijkheid komt. Ik heb goede hoop dat dat positief gaat aflopen", aldus Overmars. "Er is concrete interesse voor hem, maar we hebben afspraken gemaakt. Ik wil voor een bepaalde datum duidelijkheid hebben. Het team staat en we zijn ook niet op zoek naar andere spelers. Ik ga er wel van uit dat Van de Beek blijft."

Ook goede hoop op Veltman

Ook verdediger Joël Veltman lijkt in Amsterdam te blijven. "Natuurlijk had hij graag een transfer gemaakt, maar we moeten onszelf ook niet in de voet schieten. Wij hebben hem hier nodig. Wij gaan er alles aan doen om het op een nette manier voor elkaar te krijgen."

Pro Shots
Marc Overmars

De uit de gratie geraakte Kasper Dolberg, die dinsdag op de tribune zat tijdens de wedstrijd tegen PAOK, lijkt wel zijn langste tijd bij Ajax gehad te hebben. Overmars: "Met Dolberg zou er deze week nog het een en ander kunnen gebeuren."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl