Frank de Boer

Opnieuw geen zege in MLS voor De Boer en Atlanta

Frank de Boer wacht nog altijd op zijn eerste overwinning met Atlanta United in de Major League Soccer (MLS). De titelverdediger kwam in eigen huis niet verder dan 1-1 tegen Philadelphia Union.

De gasten kwamen kort na rust tegen de verhoudingen in op voorsprong door een schot van Brendan Aaronson van net buiten het strafschopgebied. Na die 0-1 ging Atlanta United, dat sterker was en ook kansen creëerde, op jacht naar de gelijkmaker.

Die viel uiteindelijk in de 70ste minuut. De drie minuten eerder ingevallen Ezequiel Barco kopte na een fraaie aanval de voorzet binnen. Meer zat er niet in voor de ploeg van De Boer, die slechts twee van zijn eerste zeven wedstrijden bij Atlanta heeft gewonnen.

Atlanta staat na drie competitieduels op de negende plaats met slechts twee punten. DC United, dat het MLS-seizoen begon met een 2-0 overwinning op de ploeg van De Boer, en Columbus Crew zijn koploper met zeven punten.