Frank de Boer op de bank bij Atlanta United
NOS Voetbal

Derde nederlaag in vier wedstrijden voor De Boer met Atlanta

Frank de Boer heeft zijn derde nederlaag in vier wedstrijden met Atlanta United moeten incasseren. De Amerikaanse club verloor in Mexico het eerste duel met Monterrey in de kwartfinales van de Concacaf Champions League met 3-0.

Monterrey kwam al na een kwartier op voorsprong via Nicolás Sánchez en liep in de slotfase weg bij Atalanta United dankzij treffers van Dorlan Pabón en Jesús Gallardo. Over een week is de return in Atlanta.

De Boer debuteerde in februari bij de Amerikaanse kampioen met een nederlaag in Costa Rica tegen CS Herediano (3-1) in de Concacaf Champions League, het toernooi voor landen uit Noord- en Midden-Amerika en het Caribisch gebied. Atlanta United maakte die nederlaag echter goed door de thuiswedstrijd met 4-0 te winnen en plaatste zich zodoende voor de kwartfinales.

Major League Soccer

Atlanta United begon de Amerikaanse competitie MLS (Major League Soccer) zondag met een nederlaag bij DC United (2-0). Komend weekeinde speelt De Boer met zijn ploeg thuis tegen nieuwkomer FC Cincinnati.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl