Jeff Bridges als The Dude in het reclamespotje
NOS Nieuws

Geen vervolg op The Big Lebowski, Jeff Bridges als 'The Dude' is reclamespotje

De kans werd al heel klein geacht, maar het is nu zeker: er komt geen vervolg op de film The Big Lebowski. Een tweet van acteur Jeff Bridges, vier dagen geleden, bracht het hoofd van fans op hol. Zou er een vervolg op de film komen, vroegen ze zich af. Het antwoord kwam vandaag: nee.

In zijn tweet kroop Jeff Bridges opnieuw in de huid van 'The Dude', een personage uit de cultfilm. Nu blijkt dat het was voor een reclame van het biermerk Stella Artois.

Regisseurs Ethan en Joel Coen zeiden in 2016 al tegen tijdschrift Variety dat er geen vervolg zal komen op hun film uit 1998. Toch bleven fans na de tweet vrijdag speculeren waar de datum in het filmpje - 3 februari - naar zou verwijzen. Het bleek te gaan om de dag van de Super Bowl, de finale van het American Football waar de reclamespot te zien zal zijn.

In het reclamespotje kruipt ook actrice Sarah Jessica Parker opnieuw in de huid van een bekend personage. In de reclame speelt zij wederom Carrie Bradshaw, de hoofdrolspeler uit de serie Sex and the City, een rol die zij jarenlang vertolkte.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl