Twee vrouwen vlogen naar Lapland om daar met hun geliefden te worden herenigd
NOS NieuwsAangepast

All You Need Is Love blijft nummer een op Kerstavond

De All You Need Is Love Kerstspecial is het best bekeken programma van de Kerstavond. Volgens Stichting Kijkonderzoek zagen meer dan 2,3 miljoen mensen hoe Robert ten Brink weer geliefden uit alle hoeken en gaten bij elkaar bracht.

Het format van het programma is al jaren hetzelfde. Het programma hoort in het rijtje 'onvermijdelijke dingen die op tv zijn rond Kerst', zoals Home Alone (in de lijst van best bekeken programma's van gisteren 13de), The Sound of Music (25ste), iets met André Rieu (6de), Gremlins en Die Hard.

Vorig jaar trok de kersteditie van All You Need Is Love ook 2,3 miljoen kijkers.

De 'bingokaart' van All You Need Is Love kon goed worden ingevuld. De bus en de stewardessendans waren er, zoals de eindredacteur van All You Need is Love gisteren al verklapte in het vooruitblikkende stuk dat we publiceerden.

Er werden mensen midden in de nacht gewekt: althans, er werd een poging gedaan met Fleur die niet opendeed en daardoor niet mee mocht naar Lapland (een sneeuwlandschap met sprookjesmuziek), maar uiteindelijk werd ook zij met haar geliefde herenigd. Een bekende artiest trad op: Douwe Bob. Ten Brink had niet elke naam goed en er werd volop gerend.

De redactie kwam op zeven kruizen. Welke traditionele scènes of gebeurtenissen heb jij gisteravond gespot?

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl