1. Ga naar het menu
  2. Ga naar de inhoud
Inter Visual Studio
NOS NieuwsAangepast

Dodelijke ongelukken op A10 en N210 mogelijk gevolg van verkeersruzie

De fatale ongelukken gisteren op de ring A10 in Amsterdam en de N210 bij Lekkerkerk waren mogelijk het gevolg van een verkeersruzie. De politie houdt rekening met dat scenario op basis van de eerste onderzoeksresultaten.

Ter hoogte van Oostzaan op de A10 kwamen gisteren een 44-jarige man uit Wormerveer en een 34-jarige Amsterdamse die samen op een motor reden om het leven. De bestuurder van een auto die er vermoedelijk bij betrokken was, een man van 52 uit Krommenie, werd aangehouden. Hij zit nog vast.

Bij het ongeluk op de N210 bij Lekkerkerk kwamen een man en een vrouw van 29 om het leven. Er waren drie voertuigen bij betrokken. Volgens de politie was ook daar mogelijk een ruzie in het verkeer de oorzaak. Er zou rond 14.15 uur een conflict zijn geweest bij de Algerabrug bij Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Een man van 28 is aangehouden. De politie onderzoekt nog wat hij met het ongeluk te maken heeft.

Dashcam

Getuigen worden opgeroepen zich te melden. De politie in Amsterdam wil ook graag dashcambeelden zien die rond die tijd op de A10 zijn gemaakt. Specifiek mensen die tussen 16.25 uur en 16.45 uur op de A8 vanaf Krommenie richting de A10 bij het Coenplein reden, tussen afrit S117 en S118, wordt gevraagd zich te melden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl