JR Smith pakt een rebound voor de Cavaliers
NOS Sport

Niets blijft Cavaliers bespaard; dit keer gaat het mis in laatste seconde

Cleveland Cavaliers zit in de hoek waar de klappen vallen. De ploeg die afgelopen vier jaar in de finale van de NBA stond (en in 2016 de titel pakte) heeft op knullige wijze zijn negende nederlaag van het nog prille seizoen geleden.

De 'Cavs', die sterspeler LeBron James afgelopen zomer zagen vertrekken naar Los Angeles Lakers, stonden op bezoek bij Orlando Magic 24 seconden voor tijd met vijf punten voor. Ze verspeelden echter twee keer de bal en verloren daardoor alsnog in de laatste seconde: 100-102.

Evan Fournier was verantwoordelijk voor de winnende worp van Orlando.

"We speelden onszelf in een goede situatie, maar trokken 'm niet over de streep. In dit soort situaties moet je weten wat je moet doen en daarnaar handelen. Dat deden we niet", was het commentaar van Cavaliers-coach Larry Drew.

Alles gaat mis

Drew nam het stokje onlangs over van de ontslagen succescoach Tyronn Lue. Onder de nieuwe coach, die het seizoen ook mag afmaken, werd vorige week de eerste en tot dusver enige overwinning van het seizoen geboekt. Na de opleving volgden drie nederlagen. Daarnaast raakte Kevin Love geblesseerd en diende JR Smith een transferverzoek in.

Dat zag ook de Nederlandse oud-NBA-speler Francisco Elson. Hij twitterde daarop cynisch: "Waarom gaat het nu nog harder verkeerd bij de Cavs?"

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl